Jeugd

 

tussenkomst mutualiteit is mogelijk

De Vlaamse ziekenfondsen voorzien een tussenkomst voor het inschrijvingsgeld bij een sportclub.  U kan als lid of ouder deze tussenkomst ook makkelijk aanvragen !

Wat hoef je te doen ?

-  klik op onderstaande link voor meer info + download van de noodzakelijke formulieren

- geef het formulier af op het jeugdsecretariaat, zodat iemand van de clubverantwoordelijken dit kan ondertekenen en afstempelen

- bezorg het nadien aan je ziekenfonds, die de terugbetaling regelt

dit is de LINK.

 

onze jeugdwerking zet opnieuw stappen vooruit !

MIDDENBOUW :

Vorig seizoen zijn we gestart met TECHNIEKTRAININGEN voor onze middenbouw.   Onze provinciale U10-11-12-13 kregen 2-wekelijks een extra techniektraining onder de deskundige leiding van Kenny Thompson.    

Vanaf nu gaan we onze techniektrainingen fors uitbreiden !    Erwin Van Eynde en Christiaan Beekink gaan samen met Kenny deze extra trainingen voor hun rekening nemen.   Deze drie trainers gaan wekelijks in totaal aan 6 ploegen een extra training geven om de technische vorming fors te verbeteren, daarmee zijn we uniek in de regio !    Niet alleen de provinciale ploegen, maar ook de gewestelijke teams komen vanaf dit jaar aan bod.     Deze trainingen zijn aanvullend, ze werden ingepland op andere dagen dan de normale trainingsdagen.  

Techniektraining start vanaf september, het gedetailleerde schema volgt nog.    Uiteraard ook verdere info via de trainers. 

BOVENBOUW :

Om onze talenten vanaf U15 zo goed mogelijk voor te bereiden op een eventuele latere overstap naar (hopelijk) onze eerste ploeg, starten we vanaf dit seizoen in de bovenbouw met een POSTFORMATIE.    De betere spelers vanaf U15 tem U21 zullen op regelmatige basis extra trainingen en/of matchen krijgen.   Op die manier hopen we de doorstroming van onze jeugd naar het A-elftal in de toekomst te kunnen bevorderen.     De praktische werking wordt momenteel uitgewerkt ; verdere info volgt .  

ONDERBOUW :

hopelijk kunnen we voor onze kleinsten vanaf dit jaar "MULTIMOVE" aanbieden.   we zijn hiervoor in gesprek met een aantal partners om dit te kunnen aanbieden.  Dat zou een mooie extra troef zijn voor de ontwikkeling van onze jongste spelertjes.    Dit is nog niet heel concreet maar we werken eraan.

 

trainingen op het jeugdcenter

VANAF MAANDAG 4 SEPTEMBER trainen we opnieuw op ons eigen jeugdcenter, volgens onderstaand schema

 

volg je team met Soccer Online

Wil je voortaan alles van je team op de voet volgen ?   Niet alleen de wedstrijden maar ook gegevens over de trainingen ?    Dat kan voortaan via een nieuwe link op de frontpagina van onze website.    Via volgende link kan je een presentatie van de verschillende stappen bekijken :   HANDLEIDING SOCCER ONLINE

je kan bovendien de app van Soccer Online ook downloaden op je smartphone.   Zo heb je steeds alle laatste informatie bij de hand !