Jeugd

 

training 21 juli 2017

beste,

op 21 juli is er geen training op de terreinen van "de slappe uier"

28 juli is het de laatste training

vanaf 31 juli beginnen we terug te trainen volgens leeftijd

mvg

 

start trainingen

het nieuwe seizoen start voor onze jeugd ( tot en met U21 ) vanaf maandag 31 juli.   Om onze jeugdterreinen in de voorbereiding zoveel mogelijk te sparen, wijken we in juli & augustus met de middenbouw uit naar FC Vera, en met de bovenbouw naar De Slappen Uier.   

Dit is het overzicht van de terreinen en trainingsdagen.  Voor meer info kan je de trainers van uw leeftijdscategorie contacteren.

is je lidgeld al betaald ?

bijkomende keepers U12 en U17

Voor het seizoen 2017 - 2018 is KFC Nijlen nog op zoek naar een bijkomende keeper U12 en U17.  Heb je reeds ervaring als doelman en wens je terecht te komen in een toffe, dynamische club met een zeer degelijke keepersopleiding ?   Of ken je iemand die hierin misschien interesse heeft ?  Neem dan contact op met Paul Van Steen op 0471/ 02 59 64.    

nog jeugdtrainers gezocht !!

Het aantal spelers en ploegen in onze club blijft groeien.    Voor meerdere leeftijdscategorieën zoeken we nog trainers !    Ervaring is een pluspunt, maar is zeker geen vereiste.   Wie houdt van voetbal en zich met enthousiasme wil inzetten om onze jeugdspelers te begeleiden is van harte welkom !    Wij zorgen wel voor ondersteuning en omkadering.      

Ben je eventueel zelf kandidaat, of ken je misschien iemand die interesse kan hebben, stuur dan een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..     alvast bedankt !