Clubinfo

Loop jij op 3 juni ook mee ?

 

bekijk de presentatie van de info-avond

De voorbije week hebben we 3 avonden georganiseerd waar alle leden de kans hadden om alle belangrijke info over onze bouwproject en de impact daarvan uit eerste hand te vernemen.   

Wil je alles nog eens overlopen, of was je niet aanwezig, dan kan je de presentatie via deze link nog bekijken : PRESENTATIE INFO-AVOND.

de werken zijn gestart !

Maandag 19 maart zijn de voorbereidende werken voor onze langverwachte bouw gestart.   Ongeveer 7 jaar heeft het ganse onderhandelingstraject geduurd, maar eindelijk is het dan zover !

De bouw van de nieuwe kantine start eind april, maar hierbij alvast enkele foto's van de huidige werken.    We zijn in elk geval bijzonder blij dat we vertrokken zijn ...

EDDY VAN HOUT uit Kessel ( papa van Robbe Van Hout die bij de U15 speelt ) neemt alle grond- en graafwerken voor zijn rekening.

APC POMPEN uit Nijlen heeft 2 nieuwe waterputten geboord die nodig zijn voor de toekomstige beregening van de nieuwe terreinen.

 

 

steun onze vereniging gratis !

Info-avonden over ons bouwproject

laatste oproep :

We willen AL ONZE LEDEN zo goed mogelijk informeren over de concrete uitvoering van ons bouwproject en de praktische gevolgen ervan.   We nodigen dan ook DIE BIJ ONZE CLUB BETROKKEN IS ALS SPELER, OUDER, TRAINER, AFGEVAARDIGDE, COÖRDINATOR uit om langs te komen op 1 van de volgende INFO-AVONDEN !

- maandag 16 april, dinsdag 17 april en woensdag 18 april.

- telkens om 20u15 uur in de kantine op het A-terrein

Inschrijven is niet noodzakelijk, maar we rekenen op een massale opkomst.

 

 

 

 

een blik op de toekomst van KFC Nijlen

Recent hebben we een info-avond georganiseerd omtrent de plannen voor ons toekomstig voetbalcenter.   via deze link kan je presentatie van die avond bekijken.