Clubinfo

onze bouwvergunning werd goedgekeurd

De laatste rechte lijn voor de start van ons nieuwe voetbalcomplex is ingezet.   De bouwvergunning voor de eerste fase werd goedgekeurd !    De eerste fase omvat de bouw van een nieuwe kantine met kleedkamers en toebehoren + de aanleg van 1 extra veld tussen de huidige parking van ons jeugdcenter en de spoorweg ( gekend als "de maïsplek" ).

De werken zullen van start gaan in het eerste trimester van 2018.   Het aftellen is begonnen... !     

Begin 2018 zullen er ook meerdere info-avonden op de club georganiseerd worden om het project en de praktische gevolgen toe te lichten aan al onze leden.   Verdere info volgt.

 

 

 

 

een nieuwe webshop !

Je kan vanaf nu kledij of toebehoren zelf makkelijk bijbestellen via onze eigen webshop, aan 20 % korting op de normale prijs.     Klik daarvoor op het embleem bovenaan in de balk van het hoofdscherm van onze website www.kfcnijlen.be.

De eerste keer moet je je wel even registreren.  klik rechts bovenaan op REGISTREREN en vul je gegevens in in het rechterdeel.   Opgelet : wijzig zeker ook het land...

Als je registratie gelukt is krijg je deze melding :

 

Nadien kan je dan op de website je wachtwoord aanpassen.   Vanaf dan kan je nadien gewoon INLOGGEN met je email en wachtwoord.

BESTELLEN is nadien eenvoudig.   kies gewoon het artikel en je maat, en voeg dit toe aan je winkelmandje.    De bovenkledij kan je indien gewenst voorzien van het logo van KFC Nijlen ( extra drukkost  = 2,42 euro ) of zelfs je eigen naam ( extra drukkost = 10 euro, beperkt aantal artikelen ).     Betalen doe je gewoon online met bank- of kredietkaart.   De artikelen worden bij je thuis geleverd !

 

 

 

 

een blik op de toekomst van KFC Nijlen

Recent hebben we een info-avond georganiseerd omtrent de plannen voor ons toekomstig voetbalcenter.   via deze link kan je presentatie van die avond bekijken.