Jeugd

 

KIDS-DAG op zondag 29 april

Onze jaarlijkse KIDS-DAG zal doorgaan bij de laatste thuismatch van onze eerste ploeg, op zondag 29 april.   Om 15 uur speelt ons eerste elftal de laatste thuismatch van het seizoen.   

We verwachten dan zoveel mogelijk jeugdspelers en hun ouders.    Ouders van jeugdspelers betalen die wedstrijd slechts 2,5 euro inkom !    

Voor de kids voorzien we een heel aantal leuke dingen : een gratis drankje en snoepje, ballonnen, een springkasteel, ...   Na de wedstrijd krijgen alle jeugdspelers ook een poster die ze kunnen laten signeren door spelers van de eerste ploeg.  

We voorzien ook leuke randanimatie met muziek, de uitreiking van de gouden schoen voor onze meest verdienstelijke speler van het seizoen, enz...

Je leest het, het wordt een knaller om een succesvol seizoen mooi af te sluiten.   NOTEER ZONDAG 29 APRIL ALVAST IN JE AGENDA !

 

 

dan toch een voetbalkamp in juli !

Het heeft dit jaar langer geduurd, maar we kunnen dan toch een voetbalweek aanbieden in juli...   In samenwerking met Kenny Thompson zouden we een voetbalstage organiseren in de week van 23 tot 27 juli.    Dit kamp is voor spelers tot en met 12 jaar, en gaat door op ons jeugdcenter.    

ALLE INFO HIERONDER

 

 

 

 

5 ploegen in halve finales LAVA-beker !

De voorbije jaren zijn we er steeds in geslaagd om in de LAVA-beker ver te geraken met meerdere teams.   Ook dit jaar maken we grote kans om een aantal finalisten te hebben.

Op woensdag 14 maart staan er maar liefst 5 ploegen in de halve finales, we wensen hen heel veel succes !

 

noteer alvast volgende data

Zoals gewoonlijk wordt mei weer een maand met een goedgevulde kalender.      Noteer alvast volgende data in je agenda !

- zondag 6 mei : tornooi KFC Nijlen voor U15 en U17

- donderdag 10 mei ( Hemelvaartsdag ) : duiveltjesdag KFC Nijlen ( U6 t.e.m. U9 )

- zaterdag 12 mei : tornooi KFC Nijlen voor U10 en U11

- zondag 13 mei : tornooi KFC Nijlen voor U12 en U13

- zondag 20 mei ( voormiddag ): footfestival voor meisjes, georganiseerd door Voetbal Vlaanderen

- zaterdag 26 mei : GROTE FAMILIEDAG MET BARBEQUE als leuke afsluiter van het seizoen.   Dit jaar verwachten we meer dan 500 inschrijvingen !    Info volgt uiteraard.