Jeugd

 

afhalen kledijpakket

De kledij die je besteld hebt op de pasdagen in april kan nog op volgende dagen AFGEHAALD worden in de kantine van ons jeugdcenter : dinsdag 14, 21 en 28 augustus, telkens tussen 19u30 en 20u00.   

Voor wie niet besteld heeft in april + nieuwe leden zijn er NOG 2 PASAVONDEN voorzien : op dinsdag 4 en woensdag 5 september, telkens tussen 18u00 en 20u00 in de jeugdkantine.

indeling trainingen augustus

Vanaf maandag 30 juli starten we met de trainingen voor onze jeugd.   

Hier vind je het overzicht van de trainingsdagen en -uren.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving trainen ALLE JEUGDPLOEGEN ook in augustus op ons jeugdcenter ( en niet op Slappe Uier ).

 

 

 

heb jij je lidgeld al betaald ?

Vergeet niet om het lidgeld voor volgend seizoen tijdig te betalen aub.   

Het lidgeld is inclusief : 

- verzekering en jaarlijkse bondsbijdrage 

- een kledijpakket bestaand uit een trainingspak en een T-shirt 

- een kwaliteitsbal die op de club ter beschikking zal blijven 

Het bedrag van het lidgeld wordt bepaald door de leeftijdscategorie waarin uw zoon/dochter volgend seizoen speelt : 

U6 ( debutantjes ) en U7 ( duiveltjes eerstejaars ) = 200 eur 

Vanaf U8 tot U21, beloften en dames = 275 eur 

A-kern = 325 eur 

NB : Indien meerdere kinderen van eenzelfde gezin bij KFC Nijlen aangesloten zijn, betaalt het oudste kind de volle prijs, het 2de kind krijgt een korting van 50 eur, het 3de kind krijgt een korting van 100 eur. 

Indien gewenst kunnen families met meerdere spelers bij onze club ook vragen om gespreid te betalen. Neem dan contact op met het bestuur op 0496/50.68.91 of via mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BELANGRIJK : betaal het lidgeld enkel op volgende rekening ! 

Lidmaatschap KFC Nijlen 

IBAN : BE37 7350 3695 1328 

BIC : KREDBEBB 

 

Te vermelden in de mededeling = naam vd speler + geboortejaar 

KFC Nijlen wordt Multi Skillz Academy !

We timmeren verder aan de weg... ook volgend seizoen zetten we een zeer mooie stap vooruit in onze jeugdopleiding.

We zijn immers geselecteerd als één van de 10 Sporta Start-ups 2018 om een Multi Skillz Academy op te starten.  Als je al benieuwd bent wat Multi Skillz kan inhouden, ga dan zeker eens een kijkje nemen op www.multiskillz.com.

Op een zeer leuke en unieke manier zullen we onze spelertjes van U6 tot en met U9 vanaf september extra trainen in hun motorische vaardigheden.    Multi Skillz is dé manier bij uitstek om te "leren bewegen, leren sporten".

We krijgen daarbij extra ondersteuning van Coach2competence, Sporta en Sport Vlaanderen.   Bij ons op de club zal Manu Verheyen, zelf sportleraar,  deze opleidingen samen met een collega voor zijn rekening nemen.

We zullen een concreet plan van aanpak uitwerken in de zomer, zodat we in september kunnen starten.  Verdere praktische informatie volgt uiteraard nog.

WE ZIJN ALVAST BIJZONDER FIER DAT ONZE CLUB GESELECTEERD WERD.  DIT WORDT ONGETWIJFELD WEER EEN EXTRA TROEF VAN ONZE JEUGDOPLEIDING !!!

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." border="0" alt="image002.png" />