Stabilisatie oefeningen

Zolang de weersomstandigheden het toelaten zullen er na elke training steeds een aantal stabilisatie oefeningen worden uitgevoerd. Uiteraard is deze materie zeer uitgebreid en kunnen hierover veel verschillende oefeningen worden teruggevonden, zowel in de literatuur als op internet. Om dit toch een beetje overzichtelijk te houden kunnen jullie via de onderstaande link een document openen waarop enkele oefeningen staan die specifiek zijn voor het verbeteren van de rompstabiliteit (core-stability). Dit zijn vrij makkelijk uitvoerbare oefeningen, die normaal gezien haalbaar zouden moeten zijn voor alle spelers (en natuurlijk mogen de ouders ook meedoen).

Rompstabilisatie oefeningen   

Alvast veel plezier en denk eraan oefening baart kunst ! 

Kick Off Competities Seizoen 2017 - 2018

Nu de competities bijna officieel van start gaan zal voortaan zal alle informatie terug te vinden zijn op de specifieke ploegpagina's. Naast de wedstrijdkalenders en de gegevens van de trainers zal hier wekelijks ook informatie geplaatst worden betreffende de wedstrijden (adres, uur van samenkomst, aanvangsuur wedstrijd,...). Hou dus zeker deze pagina's goed in de gaten want het is de bedoeling dat de meeste communicatie via deze weg zal gebeuren.

Laat ons er samen een geweldig seizoen van maken, zowel op als naast het veld !!!     

Voorbereiding Seizoen 2017-2018

Het aftellen naar het nieuwe voetbalseizoen is nu echt van start gegaan. We zitten nu al bijna in de laatste rechte lijn. 

Gedurende de ganse voorbereiding tijdens de maand augustus zal alle informatie betreffende onze U15 op deze pagina verschijnen (trainingsuren, uren looptraining, voorbereidingswedstrijden en tornooien,...).

Van zodra de voorlopige ploegselecties bekend zijn kan iedereen op de specifieke ploegpagina's de nodige informatie vinden (gegevens trainer, competitiewedstrijden, toogdienst,...).   

VELDTRAININGEN VANAF 1 AUGUSTUS:

Tijdens de maand augustus trainen onze U15 volgens onderstaand schema:

Dinsdag: 18.30u - 20.00u 

Vrijdag: 18.30u - 20.00u 

Om onze eigen terreinen nog een aantal weken te sparen zullen deze trainingen doorgaan op de terreinen van De Slappen Uier.

Tijdens de ganse maand augustus zal elke training beginnen met een kleine loopsessie, dus daarom vragen we dat alle spelers loopschoenen aandoen en hun voetbalschoenen meebrengen naar de training. 

LOOPTRAININGEN VANAF 9 AUGUSTUS:

Net zoals vorig seizoen komen we elke woensdagavond om 20.00u samen op de parking van De Slappen Uier. De looptraining zal telkens stipt om 20.05u van start gaan. 

Deze looptraining is uiteraard vrijblijvend, maar toch hopen we hier elke week opnieuw zoveel mogelijk spelers én ouders te mogen verwelkomen.

VOORBEREIDINGSWEDSTRIJDEN / TORNOOIEN:

Zaterdag 05/08

  SK Achter Olen

Zandstraat in Olen

(voormalig KAC Olen)

10.00u KFC Nijlen - KFC Mol

12.00u KFC Nijlen - KVC Westerlo

wedstrijd duurt telkens 2x20'

Zaterdag 19/08

 Hoogstraten

Katelijnestraat 27, 2320 Hoogstraten

13.00u Hoogstraten - KFC Nijlen (gew.)

Samenkomst: 11.00u Jeugdterreinen Nijlen

Zondag 20/08

Soleo

Terreinen KFC Broechem

Abelebaan 91, 2520 Broechem

klik op volgende link: Tornooischema U15

Samenkomst: 12.30u Terreinen Broechem

Zaterdag 26/08

KSK Wavria

Schrans 15 O.L.V.-Waver

10.00u KSK Wavria - KFC Nijlen (prov.)
Woensdag 30/08 Jeugdcup Gr Nijlen meer info volgt nog